top of page

Oppas aan huis op maat van jouw hond

Honden oppas aan huis
Oppas aan huis

Hondenoppas vanuit Pulderbos

Er even tussenuit, op vakantie of op het werk? Op zoek naar een vriendelijke, betrouwbare en professionele doggysit die even goed en graag voor je hond wil zorgen als jijzelf en de taal van je hond spreekt? Wil je je hond liever niet naar een hondenpension of kennel brengen, maar gewoon stressvrij, gelukkig en veilig thuis laten in zijn of haar vertrouwde omgeving? Dan ben ik graag je oppas aan huis!

Waarom een oppas aan huis?

Een plotse verandering van omgeving en routine kan stress en angst veroorzaken. Nergens beter dan thuis: Je hond krijgt bij een oppas aan huis steeds hetzelfde, vertrouwde gezicht te zien en krijgt een vaste routine op maat, 1-op-1 quality time, vrijheid in huis, minder risico op ziektes,… Bij een oppas aan huis zal je hond zich gelukkiger voelen en je afwezigheid minder voelen, omdat hij of zij zich op bekend terrein bevindt. Ook honden met gedragsproblemen zijn geen probleem voor mij, lees hieronder even verder. Mijn doggysit en uitlaatdienst gebeurt steeds op maat van jouw hond en wordt met jou afgestemd.

Waarom een oppas aan huis?

“Pieter heeft hier 10 dagen super goed op de honden komen oppassen 2x per dag! Zeer vriendelijk, betrouwbaar en professioneel!”

Sven Van Geertsom

Oppas aan huis

Mijn werkwijze als oppas aan huis

button hondje

Aan de eerste keer oppas aan huis gaat altijd een live kennismaking vooraf (eventueel na een telefonische kennismaking). 

button hondje

Huisbezoeken meerdere keren per dag, afgestemd op de tijd die jouw hond gewend is om alleen te blijven.

button hondje

Honden met gedragsproblemen kunnen zeker ook, mits grondige afstemming vooraf en mogelijks eerst een gedragsonderzoek (af te stemmen). 

hondenpoten

Een hondenoppas aan huis die je kunt vertrouwen? 

Contacteer mij voor een eerste kennismaking!

bottom of page